A Galaxy Program adatvédelmi irányelvei
(kivonat)

 

Ezen nyilatkozat alkalmazandó a Galaxy Program által világszerte biztosított valamennyi termékre, szolgáltatásra és webhelyre (összefoglalóan: a Galaxy szolgáltatásokra).

A Galaxy Program személyes információkat akkor gyűjt, amikor Ön egy Galaxy szolgáltatásra regisztrál, vagy más önkéntes módon ad meg ilyen jellegű személyes vagy elektronikus információkat. Adott esetben elképzelhető, hogy a jobb felhasználói tapasztalat – ideértve az átadott tartalom személyre szabását is – biztosítása érdekében az Öntől begyűjtött személyes információkat összekapcsoljuk más Galaxy szolgáltatásokból vagy harmadik felektől származó információkkal.

A Galaxy cookie-kat, illetve más technológiákat használ az online élmény gazdagítása, valamint annak érdekében, hogy a Galaxy szolgáltatások használatának jellemzőit kiismerve képessé váljon azok minőségének javítására.

Webhelyünket történő látogatásakor, illetve mikor igénybe veszi bizonyos szolgáltatásainkat, a Galaxy szerverei automatikusan információkat rögzítenek, többek között az URL-címet, az IP-címet, a böngésző típusát és nyelvét, valamint a kérés dátumát és időpontját. Ebben a Galaxy rendszerei nem térnek el, a bármilyen más oldal meglátogatásakor szokásos adatrögzítésektől.  

Felhasználás
Adott esetben felhasználhatunk személyes információkat az Ön által kért szolgáltatások – ideértve a személyre szabott tartalmat és a reklámokat megjelenítő szolgáltatásokat is – biztosítása során.

Adott esetben felhasználhatunk személyes információkat a Galaxy technológiáinak, illetve szolgáltatásainak működtetését, valamint fejlesztését elősegítő ellenőrzés, kutatás és elemzés során is.

Összesített, személyazonosításra nem alkalmas információkat adott esetben megoszthatunk a Galaxy Programon kívül álló harmadik felekkel is.

Amennyiben a személyes információk feldolgozásához harmadik felek segítségét vesszük igénybe, úgy azoktól megkívánjuk, hogy az Adatvédelmi irányelveinknek, valamint minden más megfelelő titoktartási, illetve biztonsági intézkedés által támasztott követelményeknek egyaránt eleget tegyenek.

Adott esetben információkat oszthatunk meg harmadik felekkel olyan meghatározott helyzetekben is, mint például a jogi eljárásokban való részvétellel együtt járó kötelezettségek teljesítése, a csalás meggátolása, a közvetlen veszélyek, vagy hálózatunk és szolgáltatásaink biztonságának védelme.

Ennek ellenére, gyakorlatilag Önről, adatokat a Galaxy cég csoporton kívül, senkivel nem osztunk meg. Ez kizárólag szabályos, hatósági megkeres esetén lehetséges.

A Galaxy a személyes információkat az Amerikai Egyesült Államokban, illetve más országokban található szerverein dolgozza fel. A személyes információkat bizonyos esetekben az Ön saját országán kívül található szerveren dolgozzuk fel.
 
 
Felhasználó lehetőségei
A személyes információk kérése során választási lehetőségeket biztosítunk minden olyan esetben, amelyben ez az ésszerűség határai között megoldható. A választási lehetőségekről az egyes szolgáltatásokra vonatkozó adatvédelmi közleményekben, illetve ismertetőkben olvasható további tájékoztatás.

Lehetősége van a személyes információk számunkra történő átadásának megtagadására, és/vagy böngészőjében a cookie-k letiltására, ennek következtében azonban bizonyos funkcióink és szolgáltatásaink esetleg nem működnek megfelelően.

Amennyiben ez az ésszerűség határai között megoldható, úgy kérés esetén minden jóhiszemű erőfeszítést megteszünk a saját személyes információihoz való hozzáférése, valamint ha azok pontatlanok, az azok kijavítására, törlésére való lehetőség biztosítása érdekében.  

További információk
További információkat az egyes Galaxy szolgáltatásokról, az adott oldal speciális adatvédelmi rendelkezéseinél találhat, ha az adott oldal specialitásai ezt megkövetelik. Ugyanitt találja az adott oldal teljes adatvédelmi irányelveit. Kérdés esetén - ebben a témában fel is veheti velünk a kapcsolatot, központi elektronikus levélcímünkön.
E-mail:
info@galaxycentrum.com

Galaxy NETWORK
hirdetés