Galaxy Silver

Érvényesség: A belépéstől számított egy évig.

A csomag az alábbiakat tartalmazza:

1) 1 db Galaxy Silver kártya (ez egyben pártoló tagsági kártya a Vállalkozók Szövetségében) A kártyával – az adott kedvezménnyel – vásárolhat szerte a világon.

2) A kártya segítségével – az üzletében/szolgáltatásánál – elfogadóhelyként biztosítjuk, hogy saját termékeit/szolgáltatásait kedvezménnyel kínálhassa (elfogadóhely) a többi kártyatulajdonosnak és partnerkártya birtokosoknak:

– Mobiltelefon-flotta: telefonálás ingyen (folyamatosan csökkenő árakkal)
– Pályázatírás ingyen (akár minden pályázaton indulhat – kockázat nélkül). Takarítson meg százezreket pályázatonként. Vissza nem térítendő pályázatok: 10-100 millió között.
– Könyvelés havi 13.500 Ft/hó forgalom és mennyiség vizsgálata nélkül. Futár hozza és viszi az anyagot ingyen (alvó cégeknek: 7500 Ft/hó).
– Saját ügyvéd minden cégnek, havi 20.000 Ft-tól.
– Benzin, gáz és villanyáram – kedvezménnyel
– 1 és 10 millió forintos reklámkampány 90%-os kedvezménnyel
– 1-7 millió db reklámbanner megjelenés ingyen (tagságtól függően – hozott bannerrel)
– Ingyenes online vállalkozási tanácsadás
– Ingyenes online marketing tanácsadás. Sokszorozza meg ügyfeleit, megrendelői számát
– Ingyenes álláskeresési hirdetések
– Munkaerő-kölcsönzés az országban legkedvezőbb feltételekkel.
– Kedvezményesen vehet részt Cégdefibrillátor programunkban
– Ingyenesen használhatja az Ötletbörze és a Sikeres Vállalkozásokért honlapját (VIP esetén)
– Ingyenesen csatlakozhat vállalkozása a vásárló- és megrendelőmegtartó kártyaprogramunkhoz.
– Minihonlap ingyen, dinamikus honlap-készítés 50% kedvezménnyel
– Céges banner (pixelweb) ingyen
– Biztosítások: kötelező: 900,- Ft-tól, casco: 2.500,- Ft-tól, ingatlan: 1.000,- Ft-tól.
– Ingyenes internetáruház, ill. bemutatóterem (200-500 polc). Kezdjen el kereskedni ingyenesen a világhálón. Ez a jövő. Ne feledje, semmibe sem kerül, csak tagnak kell lennie!
– Postai szolgáltatások a hivatalos áraknál 10%-kal olcsóbban
– Kábel tv: 37 csatorna már 2.690 Ft-tól
– Lobbitevékenység: 25% kedvezménnyel
– Piackutatás és reklámkampány 250,- Ft-tól
– 0%-os helyiadó-flotta
– Könyvkereskedelem: átlagosan 21% kedvezménnyel
– Mediáció: 50% kedvezménnyel
– Bankszámla: ingyenes számlavezetés, magas kamat lekötés nélkül vállalkozásának is!
– Cégalapítás külföldön: 50% kedvezménnyel a munkadíjból (minden lehetséges ország választható), magyar cég alapítása: 50.000,- Ft-tól.
– Ingyenes külföldi befektetési és banki tanácsadás (céges és magán bankszámla, trezor, valamint befektetési arany és műtárgy is).
– Külföldre történő terjeszkedési tanácsadás ingyen.
– Kedvezményes ügyvédi szolgáltatások
– Telefon, szélessávú internet, domain és hosting állandó kedvezménnyel
– Tagok kedvezményei a legkülönbözőbb területeken: 5-50% kedvezménnyel
– Heti céges ötletek – előfizetés 1 évre 20.000 Ft-tól
– Külföldi export-import tanácsadás és partnercég közvetítés kedvező feltételekkel vagy akár ingyen.
– Üzleti terv-tanácsadás ingyen
– Ön is tehet flottaajánlatot és mi külön, kiemelten hirdetjük termékeit, szolgáltatásait országszerte.
– Hiteltanácsadás ingyen (speciális hitelek, akár pár hét alatt)
– 10-15% kedvezmény: pl. Burger King, Duran szendvics, CityTaxi, Avanglion, Oázis, Vista, Belga Praliné, stb. – folyamatosan bővülő céglistával
– Céges rendezvények, híres előadókkal szenzációs áron
– Céges klippek forgatása (akár ismert személyekkel) hihetetlenül barátságos áron.
– Éttermek, szállodák, üdülések: 10-50% kedvezménnyel
– Ingyenes fénymásolás (különleges konstrukcióval)
– Évente 1-6 (tagsági szinttől függő), nagy értékű, fényképes, ingyenes PR-cikk megjelenítése a vállalkozásáról, az amerikai GalaxyCentrum Hírügynökség magyar nyelvű hírportálján: http://www.galaxycentrum.com (kizárólag hozott cikkre vonatkozik, kérésre nagyon kedvezményes áron megírják újságíróink). A cikkeket más portálok is szemlézik. Értékes referencia!
– Kérésre évente 1-6 (tagsági szinttől függő) alkalommal megjelenhet hírleveleinkben és sok ezres közösségi portáljainkon.

3) Kártyatulajdonos matricát kap, mint elfogadóhely.

4) Korlátlan számú álláshirdetést helyezhet el belső bannerrel a www.allascentrum.com oldalain. Ez a hirdetés megjelenik a www.allaspont.com karrierportálon is. (Belépéstől számítva 6 hónapig használható fel 2013. őszétől!)

5) Korlátlan számú, cikkjellegű céges hirdetést helyezhet el a www.allascentrum.com oldalain. Ez a cikk megjelenik a www.allaspont.com

www.allaspont.com
karrierportálon is. (Belépéstől számítva 6 hónapig használható fel, 2013. őszétől!)

6) Korlátlan számú hírt helyezhet el a www.allascentrum.com oldalain. Ez a cikk megjelenik a www.allaspont.com karrierportálon is. (Belépéstől számítva 6 hónapig használható fel 2013. őszétől!)

7) Cégének adataival (név, cím, egyéb elérhetőségek) szerepel a vállalakozása a Galaxy Kártya kedvezményt adók EDC-listája oldalain (www.galaxynetplaza.com).

8) Cégének adataival (név, cím, egyéb elérhetőségek) szerepel a vállalakozása a Galaxy Kártya elfogadók EDC-listáján az évente nyomtatásban megjelenő Galaxy katalógusban.

9) 1 db ingyenes e-mail cím, ha félárú honlapot rendel a GActiontől.

10) 1 db internet miniáruházat a GalaxynetPlazában (www.galaxynetplaza.com) összesen 200 polccal. Ingyenes bannerhirdetés tag vállalkozásának hozott bannerből (468x60 pxl) 1 millió megjelenés/év. (Kérésre elkészítjük!) 1 banner megjelentetése a GalaxyPixelen (www.galaxy-pixel.com).

11) 1 db internetes honlap felület a GalaxynetPlaza (www.galaxynetplaza.com) oldalon.

12) A Vállalkozók Szövetsége más tagjaival együtt részt vehet közös beszerzésekben, amellyel így telefon, víz, villany, gáz, internet, autó, számítógép, nyaralás, lakás, egyéb áruk és szolgáltatások 10–50% kedvezményt kaphat terméktől és szolgáltatástól függően. Egyes csomagok már igényelhetőek: bővebb lista a 2. pontban.

13) Mint kártyatulajdonos (VSZ-tag) cégének, vállalkozásának tevékenységéről több, mint 1,3 (egymillió-háromszázezer) kártyatulajdonos értesül (az egyesített kártyarendszeren keresztül).

14) Mint kártyatulajdonos jogosult – kérésre – meghatározott szociális juttatásokra (pl. csődvédelmi és családi gyorssegély, ingyenes tanácsadás, ill. temetési segély).

15) Vállalkozók Szövetsége tagjaként és kártyabirtokosként jogosult a nyilvános rendezvények és a szakmai előadások látogatására.

16) Jogosult a Vállalkozók Szövetsége tagjaként és kártyabirtokosként a külföldi gazdasági látogatások küldöttségeiben, csoportjaiban a kedvezményes térítésű részvételre és az üzleti tárgyalásokra.

17) Vállalkozók Szövetsége tagjaként és kártyabirtokosként jogosult a közös kiállítású felületeken, nemzetközi vásárokon a kedvezményes térítésű kiállítási/bemutatkozási lehetőségre.

18) – Felkérés esetén – jogosult a Vállalkozók Szövetsége tagjaként és kártyabirtokosként a helyi közösségben az érdekképviseletre.

 

A kártya eszmei értéke 1,5 millió Ft.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Galaxy NETWORK
hirdetés