Vélemény - Szociális cigiszavazás 2014

2013.09.16.

Érdekes lesz figyelni rezsicsökkentő pártunk hogyan igyekszik majd meggyőzni a dohányosokat arról, hogy a trafikoknak adott Lázár ajándék méltányos, és összekapaszkodva védjük meg a mieink profitját és kiváltságait.

Nincs az a felhőtlen boldogságban pancsolás a Nemzeti Trafikbirodalomban. Nem elég, hogy a nagy lazaságban elérte őket a bezárás cunami, most még ez is: a Kúria döntése szerint lehet népszavazni a haszonkulcsukról. Azt meg ugye tudjuk mit jelent, ha a magyarnak bárki fölteszi a kérdést: akarsz kevesebbet fizetni? Szociális népszavazás után jöhet a szociális cigiszavazás, méretes szopóroller fideszbarátoknak. 

népszavazás.jpg

Hogy összegyűlik-e a szükséges aláírás mennyiség? Ha csak a kiebrudalt trafikosok családtagjai írnak alá az is elegendő lesz a népszavazás kiírásához. Aztán meg jöhet a kampány a kampányban. Érdekes lesz figyelni rezsicsökkentő pártunk hogyan igyekszik majd meggyőzni a dohányosokat arról, hogy a trafikoknak adott Lázár ajándék méltányos, és összekapaszkodva védjük meg a mieink profitját és kiváltságait. Ja, persze, azt is. Mert szavazni nem csak közvetlenül a pénzről, hanem a kiskapuk bezárásáról is fogunk. Ha a trafikban csak dohányterméket lehet majd kapni, akkor oda lesz az éjszakai alkoholárusítás kiváltsága is, ami egyes helyeken éjjelente monopóliumot jelent. 

Kíváncsi vagyok mihez kezdünk mi magyarok ezzel a lehetőséggel, és meddig hagyja pártunk és kormányunk elburjánzani az ügyet.

Nem lenne meglepetés, ha a sikeres aláírásgyűjtés után elé mennének a dolognak, és nem kivárva egy tényleges szavazást meglépnék a visszarendezést, és megpróbálnák a trafikos különítmény torkán letolni a keserű pirulát. Szívás, ez van srácok, választások előtt nem tréfa dolog az ilyesmi, igaz azt ígértük senkit nem hagyunk a dohányföld szélén, de rendkívüli a helyzet. Aztán, ha nyertünk majdcsak találunk valami lehetőséget amivel kárpótolunk titeket.

Nézzétek, itt a modell: az NFA kiosztja a földet saját alkalmazottainaka vele járó évi 28-52 millióval együtt. 

Itt már nem csináltunk akkor titkot, mint Papcsák a klozetból, strómant se használtunk mert minek? A Hortobágyi Nemzeti Park alkalmazottait kizártuk a pályázatból, de a földalapkezelő munkatársait nem. Majd ti is elmondjátok a sajtónak ahogy Ónodiné, hogy szerintetek ez erkölcsileg nem aggályos és legalább visszakaptatok valamit az élettől. Mert ami jár, az jár, ugye, ha már elbasztuk a víziszárnyas piacot Bábolna újra és újra feltőkésítésével - ahogy azt Csányi nertárs volt kedves a szélesközönség elé tárni - és becsődölt a Hajdú-Bét. A jómunkásasszony évtizedes szelektív amnéziáját is megháláltuk most vastagon, úgyhogy nyugi, rólatok sem fogunk megfeledkezni. 

Érdekes lesz azt is figyelni, hogy mennyire fogja ezt a megoldást szó nélkül benyelni a Fogyasztóvédelemmel is háborút kezdő, magát törvények fölöttinek képzelő trafikkartell. Amekkora a próbavásárlásokon elbukott csinovnyikok arca úgy nem lehetetlen, hogy a beígért jussra nem nagyon szeretnének már többet várni. Pláne úgy nem, hogy bár az ellenzék gyengusz, de az emberek kormányváltó szándéka elég izmos akár egy meglepetéshez is. A türelmetlen félelemben élő pedig simán megharapja a gazdi kezét, ha a tányérjához nyúl. 

(Varánusz blogja)


Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/galaxycentrum/old.galaxycentrum.com/subpages/tema.php on line 25
Galaxy NETWORK
hirdetés