Turizmus, szabadidő - Szépészet csúcstalálkozója a Sport 11-ben

2014.12.01.

Több tucat versenyző, több mint száz modell, látványos színpadi bemutatók és szemináriumok, valamint sokrétű, szórakoztató, szolgáltató programkínálat várja a vendégeket december 7-én, a Budapest Open Europe Cup szépészeti világversenyen, szakkiállításon és vásáron.

A világszínvonalú fodrász-, smink-, és körömversenyek mellett minden eddiginél látványosabb színpadi show-val és szórakoztató/szolgáltató programválasztékkal várja vendégeit az idei Budapest Open Europe Cup szépészeti világverseny, szakkiállítás és vásár. A december eleji, a Magyar Országos Szakmai Ipartestület által szervezett rendezvény élménygazdag programkínálata a karácsonyi készülődésben is sokat segíthet a látogatóknak.
Több tucat versenyző, több mint száz modell, látványos színpadi bemutatók és szemináriumok, valamint sokrétű, szórakoztató, szolgáltató programkínálat várja a vendégeket december 7-én, a Budapest Open Europe Cup szépészeti világversenyen, szakkiállításon és vásáron.
A rendezvénynek helyet adó Sport11-ben a szépségipari szakmák képviselői mellett a nagyközönség is megtalálja a számításait; a szervezők bevallottan arra törekednek, hogy Magyarország legnagyobb presztízsű szépészeti versenyével párhuzamosan a hétköznapokban is felhasználható ötleteket, tanácsokat adjanak a látogatóknak. Különös tekintettel az ünnepi készülődések közeledtére, hiszen a praktikus ismeretek sokat segíthetnek abban, hogy a karácsonyi összejövetelek, a szilveszteri mulatságok vendéglátójaiként, vagy éppen vendégeiként a legjobbat és a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból.
Az Európa Kupa versenyeit fodrászat, smink és köröm kategóriában írták ki, de ezeken belül is számos versenyszámban hirdetnek majd eredményeket. A fodrászviadalokon gyakorlott és feltörekvő mesterek versengenek egymással, de természetesen lehetőséget kapnak a tanulók is, sőt a bevállalósabbak a minden évben sok meglepetést rejtő csapatversenyre is nevezhetnek. A sminkesek úgyszintén több versenyszámban mérethetődnek meg, ahogy a kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakemberek is.
A szépségipari versenyek zsűrijében több hazai és nemzetközi bemutatókon, versenyeken szereplő elismert szakember foglal majd helyet.
A szervezők egész napra látványos és felejthetetlen show-t ígérnek: a húsz méteres kifutón és a nagyszínpadon zajló bemutatók, versenyek rendezője a szcéna két ikonikus alakja, Dányi András és Póra Bernát lesz.
A Magyar Országos Szakmai Ipartestület hangsúlyozza: a rendezvény legfőbb célja, hogy utat és példát mutasson mindenkinek: valaki csak akkor lehet sikeres egy-egy szakmában, ha vállalja a folyamatosan megjelenő kihívásokat, ugyanakkor impulzívan reagál a közönség igényeire is. Világverseny Budapesten!


Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/galaxycentrum/old.galaxycentrum.com/subpages/tema.php on line 25
Galaxy NETWORK
hirdetés