Színes - Esküvői tuk-tuk és "csodacsokor" a ma nyíló Esküvői Kiállításon

2015.01.31.

Háromkerekű nászautó, azaz az esküvői tuk-tuk, "csodacsokor" és cukorkadekoráció is szerepel az idei év esküvői újdonságai között, amelyekkel a ma nyíló 11. Esküvői Kiállításon ismerkedhet meg a közönség a Papp László Budapest Sportarénában.

Az érdeklődőket nyolcezer négyzetméteren több mint négyszáz kiállító várja. Több magyar tervező mellett Halász Éva és Nagy Ágota is kiállítja legújabb kollekcióját - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Először találkozhatnak a kiállításon az érdeklődők "csodacsokrokkal". A strasszokkal, brossokkal, gyöngyökkel, ékszerekkel, de akár tollakkal és tüllel is díszített egyedi bokréták karakterét a szaténszalagokból készült virágok adják. A többek közt rózsát formázó virágok mindegyike kézzel hajtogatott - a csokor összeállítása is az elejétől a végéig kézműves munka - a módszerek sorában pedig olyan ősi japán technika is van, amellyel például a gésák készítették hajdíszeiket - mondta el Szöginé Szebeni Ágnes, a 18-24 centiméteres átmérőjű csokrok készítője az MTI-nek.
Tapasztalatok szerint a házasulandók egyre többet áldoznak olyan dolgokra, amelyek megmaradnak örök emlékként. Ilyen lehet most már a csokor is: el lehet tenni, és a menyasszony egyszer majd tovább is adhatja. A "csodacsokrok" között van visszafogottabb, és van extravagánsabb. A cél minden esetben az, hogy különleges, messziről észrevehető alkotás jöjjön létre, amely - mivel a szalagok és a díszítőelemek színárnyalatainak száma végtelen - bármilyen előre kitalált dekorációhoz és ruhához illeszkedik.
A szervezők nemcsak a házasulandókat, hanem azokat is várják, akik bálokra vagy nagy családi eseményekre készülődnek. A érdeklődők gazdag ajándék-, alkalmiruha-, cipő-, cukrászda-, autó-, dekorációkínálatból, valamint szépségápolási, étterem-, rendezvényszervező, fotó- és videoszolgáltatások egész sorából válogathatnak. A színpadon az események szervezését segítő szakmai előadások mellett menyasszonyiruha- és fodrászbemutatókat, valamint zenés-táncos műsorokat tartanak.
A látogatók között a kétnapos kiállítás során luxus kozmetikai csomagokat, könyveket, ruhakölcsönzési utalványokat, fotóajándékokat, kiegészítőket és virágcsokrokat sorsolnak ki.


Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/galaxycentrum/old.galaxycentrum.com/subpages/tema.php on line 25
Galaxy NETWORK
hirdetés