Kék hírek - Elraboltak és fogva tartottak egy cégvezetőt Budapesten

2015.02.04.

Elrabolták és három napig meztelenül fogva tartották egy cég vezetőjét Budapesten, a feltételezett elkövetőket emberrablás gyanúja miatt őrizetbe vették, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat - közölte a rendőrség szerdán a police.hu honlapon.

A rendőrök január 12-én egy budapesti szállodát ellenőriztek, ahol az egyik szobában három férfi egy negyedik, meztelen férfit őrzött. Ő a nyomozónak azt mondta, erőszakkal hurcolták el Vásárosnaményból. A másik három férfi azt mondta, megbízást teljesítenek, de nem tudják, miért kell vigyázniuk a cégvezetőre.
A 44 éves sátoraljaújhelyi férfit Vásárosnaményba csalták egy parkolóba még január 9-én, ott egy mellé kanyarodó autóból kiszállt egy számára ismeretlen fiatal, aki térden rúgta és bekényszerítette egy autóba, elvették a mobiltelefonját, majd a budapesti szállodába vitték. A feltételezett megbízónak, a budapesti B. Róbertnek elszámolási vitája volt a fogva tartott férfival, 17 millió forintot követelt tőle.
Miután a rendőrök minden feltételezett résztvevőt beazonosítottak, január 21-én Budapesten elfogták, majd előállították őket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, majd emberrablás gyanúja miatt a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatásukat.


Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/galaxycentrum/old.galaxycentrum.com/subpages/tema.php on line 25
Galaxy NETWORK
hirdetés